SEGMEN~AKU TERJAH! AKU FOLLOW! APAKAH ITU?

ASSALAMUALAIKUM WBT

salam ceria buat pembaca blog bicara seorang aku. entri kali ni berkisar tentang segmen yang di tag oleh sis kathy ke blog aku. TQVM sis. sebenarnya tujuan aku nak join segmen ni adalah untuk menambahkan bilangan pembaca blog aku ni. mana tau ada yang sudi untuk follow,maklum sajalah aku ni blogger baru yang belum ramai lagi kawan2 di alam maya ini..tak macam korang,ada yang dah berpuluh,beratus malah beribu pengikut yang membaca apa yang korang tulis tapi aku,mungkin aku tulis aku jugak yang baca ye?hahaha. 
pendekkan cerita,kat sini aku sertakan lah senarai blog yang aku pilih untuk join segmen ni. harap2 diorang belum follow lagi blog encik Khairul Azizi ni ye?
2. jie

ok,ini saja buat kali ni. salam sayang buat semua.salam Ramadan Al Mubarak. bye korang.