SIMPLE GIVEAWAY BINTANG MENCARI CINTA BY CIK AKAK

ASSALAMUALAIKUM..
 hari ni baru sempat siapkan entri untuk join GA cik akak naomei. terima kasih banyak pada cik akak sebab sudi jemput aku. memang jarang dapat update blog memandangkan sibuk dengan kerja. inipun baru balik dari klang setelah seminggu kat sana kerana belajar cara2 nak repair motherboard komputer.memandangkan aku ni single lagi,aku tak dapatlah nak memaknakan cinta ni.aku nak berkongsi tentang cinta melalui lirik lagu je la ye?boleh tak cik akak?
ATAS NAMA CINTA
Jika cinta berbicara
Hati ku kau percaya
Usia dewasa mengajar erti cinta
Apalah aku diam tak mampu
Terbatas cinta kerna norma dan Dogma
Ketulusan hati menjadi tanda tanya
Kenapa aku semakin pilu
Korus
Dan atas nama cinta
Terlahir aku melihat dunia
Demi jiwa ruang batinku
Kau adalah pendamping jiwaku
Oh....
Kan usia dewasa mengajar erti cinta
Ketulusan hati menjadi tanda tanya
Apalah aku diam tak mampu

-FlopPoppy-

inilah makna cinta yang aku pertaruhkan untuk GA ni. maklumlah aku ni tak pandai bermadah,berhelah pandailah.hahaha.tapi lirik lagu ini juga adalah pernyataan perasaan aku terhadap makna cinta.aku nak tag semua pembaca blog ini yang seramai 89 orang untuk join GA ini dengan hanya 1 klik kat banner aku tu.ok bye,adios.