GIVEAWAY BY WANEY ZAINUDDIN-DUIT RAYA 2013

aku nak join giveaway ini. dah lama tak update apa2 kat blog so,inilah masanya aktifkan diri kejap sebelum kesibukan kembali melanda.aku dah ikut semua syarat dan sebab aku tak ada follower yang ramai kat blog aku tag pada yang baca entri ini je la.
Hadiah:
Duit Raya RM10 x 10 orang

Cara:
1. Follow my blog (WaneyZainuddin.com)
2. Buat entry yang bertajuk "Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013"
3. Copy & paste banner kat atas tu. Link kan banner pada entry ni.
4. Tag 3 orang kawan untuk join GA ni (dan dorang mesti tau)
5. Dah siap, tinggalkan link entry dalam ruangan komen.

Senang jer kan..  Pemenang di pilih secara random (^_^)

Tarikh tutup:
6 Julai 2013
atau 
Bila peserta mencecah 100 orang
(which ever comes last)